آشپزی

طرز تهیه کته اسفناج با گوشت و بدون گوشت

کته اسفناج یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی محسوب می گردد. در میان مواد اولیه این غذا اسفناج مهم ترین ترکیب است که در کنار ادویه و مواد دیگر، درنهایت طعمی خوشمزه و متفاوت را می سازد. در طرز تهیه کته اسفناج ، باید پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید....

18 بهمن 1403

طرز تهیه آش گزنه خوشمزه به روش محلی گرگان

آش گزنه یک غذای سنتی گلستان است که مردم گرگان به شدت آن را دوست دارند. البته این آش را در دیگر شهرهای ایران نیز می توان مشاهده کرد. اما یکی از شهرهایی که اصالتاً این آش در آن تهیه می گردد گرگان است. برای تهیه این آش ریزه کاری های زیادی نیز وجود دارد که دانستن...

30 دی 1403

طرز تهیه آش لبو قرمز، آش خوش طعم پاییزی

آش لبو یک غذا خوش طعم است که بیشتر در فصل پاییز تهیه می گردد. این غذا به خاطر لبو که دارد برای سرماخوردگی و بیماری های فصل پاییز بسیار مناسب است. این غذا در نقاط مختلف ایران با مواد مختلف پخت می گردد. ما در این مطلب ابتدا طرز تهیه آش لبو ساده را آموزش می دهیم...

28 دی 1403

نورپردازی اصولی، کلید زیبایی و کارایی در دکوراسیون داخلی

نورپردازی یکی از عوامل کلیدی در طراحی دکوراسیون داخلی است که می تواند تاثیرات عمیقی بر تجربه افراد خانه و زیبایی شناسی فضا داشته باشد. انتخاب صحیح چراغ ها نه تنها به روشنایی مطلوب یاری می نماید، بلکه می تواند احساسات و اتمسفر یک محیط را نیز شکل دهد. از...

15 آبان 1403

راهنمای سفر به کویت و تمامی چیزهای که باید در خصوص سفر بدانید!

کویت، جواهری در دل خلیج فارس، با ترکیب بی نظیری از سنت و مدرنیته، میزبان مسافران از سرتاسر دنیا است. این کشور کوچک اما تاثیرگذار با تاریخ غنی و میراث فرهنگی باستانی اش، همیشه مورد توجه گردشگران قرار داشته است. از آسمان خراش های مدرن و شلوغ تا بازارهای...

3 شهریور 1403

حلیم بادمجان چطور کشدار، مجلسی و خوشمزه میشه؟

حلیم بادمجان اصیل یکی از غذا های ایرانی معروف است که در شیراز و اصفهان طبخ میشده. طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار، فوت و فنی دارد که میگوییم.

26 شهریور 1402

آب گوشت بزباش، غذای اصیل ایرانی با عطر و طعمی بی نظیر

اصالت آبگوشت سنتی بزباش را به استان های همدان و خراسان نسبت می دهند و این آبگوشت با طعم و عطر بینظیری که دارد پای ثابت سفره شما می گردد.

22 فروردین 1402

طرز تهیه جوجه با سس زرشک

جوجه با سس زرشک یکی از روش های طعم دار کردن جوجه و بسیار خوشمزه و راحت است؛ اگر به طعم و مزه غذاهای ترش علاقه دارید می توانید جوجه با سس زرشک را تهیه کنید.

2 بهمن 1401

طرز تهیه سالاد آلمانی، پیش غذایی فوق العاده

خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به دلیل ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات...

2 آذر 1401

طرز تهیه پاستای میگو با سس سیر و لیمو

مراحل تهیه این پاستای دریایی کمی زیاد است، اما مطمئن باشید طعم آن علاوه بر خواص بی نظیر میگو خستگی مراحل تهیه را از تنتان بیرون می کند. به خصوص برای طرفداران غذاهای دریایی پیشنهاد می کنیم، حتما این پاستا رو امتحان کنید. سس این پاستا با سیر و لیمو مزه دار...

17 شهریور 1401

طرز تهیه قارچ کبابی [بدون فر، در ماکروفر و رژیمی]

قارچ با بافت نرم و طعم بی نظیرش، گویا از ابتدا برای کباب شدن آفریده شده است! قارچ کبابی به تنهایی یا در کنار دیگر سبزیجات کباب شده، فوق العاده است. قارچ ها برای مرینیت و برشته شدن روی زغال بسیار عالی هستند و با طعمی دودی می توانند در کنار بشقاب، تمام وعده...

11 مرداد 1401

آشنایی با روش درست کردن مرغ سوخاری در منزل

غذا های فست فودی امروزه جایگاه خاصی در میان افراد و خانواده ها پیدا نموده اند و و هواداران خاص خود را دارند. تنوع این غذا ها بسیار زیاد است و مزه تازه آن ها هر کسی را به شوق می آورد تا حتی یک بار هم که شده این غذا ها را امتحان نمایند. مرغ سوخاری یکی از این...

9 مرداد 1401

طرز تهیه 3 کیک خوشمزه به روش ساده

کیک یکی از مجذوب نماینده ترین خوراکی هایی است که مردم در مراسم های مختلف از تولد گرفته تا عروسی از آن به عنوان یک دسر استفاده می نمایند . در این مقاله سعی میکنیم چند کیک مجذوب نماینده را به شما معرفی کنیم با ما همراه باشید.

1 مرداد 1401

10 ایده طلایی که به شما در خرید برترین هدیه یاری می نماید

بیشتر ما موقع خرید کادو برای عزیزانمان، سردرگم می شویم و نمی دانیم چه کادویی مناسب است. اکثرا به نتیجه می رسیم که یک کارت هدیه داخل پاکت بگذاریم و خیالمان را راحت کنیم. اما خریدن هدیه، گشتن در بازارها دنبال برترین گزینه و کادو کردن آن با کلی ذوق و سلیقه،...

3 تیر 1401

طرز تهیه فرنی بستنی سه رنگ؛ با طرح هندوانه برای شب یلدا

فرنی یک دسر ساده و سنتی و پرطرفدار است که همه ما با آن آشنایی داریم و تقریبا مورد پسند اکثریت افراد است. فرنی بستنی یک نوع دسر ترکیبی است که میتوان آن را به صورت لیوانی یا قالبی آماده کرد. این دسر بسیار خوشمزه است و طرز تهیه ساده ای دارد. با اضافه کردن مواد...

16 دی 1400

طرز تهیه پیراشکی مِیکِری یا اسنک با خمیر خونگی سه سوته!

پیراشکی مِیکِری یا اسنک با خمیر خونگی یک نوع پیراشکی سه سوته است که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید چون خمیر این پیراشکی احتیاجی به استراحت ندارد و خیلی سریع آماده میشود. معمولا بچه ها به این نوع غذاهای ساده و خوشمزه علاقه زیادی دارند بنابراین میتوانید...

7 دی 1400

درباره فواید تمرهندی چه میدانید؟

از فواید تمرهندی میتوان به کاهش کلسترول، جلوگیری از سرطان، تقویت بینایی و سیستم گوارشی اشاره نمود.

11 آبان 1400

چه بویی عجب طعمی !

طعم، احساس حاصل از چشیدن یک ماده غذایی و درک مزه و بوی آن میباشد. طعم، مجموع ویژگیهای یک ماده غذایی که سبب احساس خاصی در انسان میشود را تعیین میکند. عواملی از جمله دمای ماده غذایی، بافت آن مثل صافی، زبری و دانهدانه بودن در احساس طعم تاثیر میگذارد. سوختن...

8 مهر 1400

فوت و فن های درست کردن سیب زمینی سرخ نموده رستورانی

سیب زمینی سرخ نموده همواره اولین انتخاب برای غذاهای فست فودی بوده و هست؛ حتی در غذاهای سنتی و خانگی هم سیب زمینی سرخ نموده ها اول از همه تمام می گردد و معمولا به سرو غذا نمی رسد؛ اما اکثرا از این گله می نمایند که سیب زمینی سرخ نموده در خانه مثل رستوران...

9 شهریور 1400

طرز تهیه سالاد ماکارانی با تن ماهی

سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به دلیل ترکیبات کاملی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها معمولاً به صورت سرد سرو...

26 خرداد 1400
تعداد: (26)