فوت و فن های درست کردن سیب زمینی سرخ نموده رستورانی

به گزارش وبلاگ خانی، سیب زمینی سرخ نموده همواره اولین انتخاب برای غذاهای فست فودی بوده و هست؛ حتی در غذاهای سنتی و خانگی هم سیب زمینی سرخ نموده ها اول از همه تمام می گردد و معمولا به سرو غذا نمی رسد؛ اما اکثرا از این گله می نمایند که سیب زمینی سرخ نموده در خانه مثل رستوران ها نمی گردد. در همین میان خبرنگاران زندگی به انواع فوت و فن درست کردن سیب زمینی سرخ نموده رستورانی می پردازد.

فوت و فن های درست کردن سیب زمینی سرخ نموده رستورانی

مواد لازم:

سیب زمینی

روغن مخصوص سرخ کردن

نمک و فلفل

طرز تهیه و دستور پخت:

1. قبل از هر چیز شما باید سیب زمینی های خود را پوست کنده و سپس آنها را به صورتی نواری با ضخامت کمی بیشتر و بلند برش بزنید. دقت کنید که اگر می خواهید سیب زمینی های ترد و شکننده داشته باشید باید کمی قطر هر قطعه را بیشتر از معمول در نظر بگیرید.

2. حالا سیب زمینی ها را برای اینکه سیاه نشوند داخل آب ریخته و سپس برای 15 دقیقه تا نیم ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس آنها را خارج نموده و داخل یک دستمال برای مدت چند دقیقه خوب خشک کنید تا هنگام سرخ کردن مسئله ای پیش نیاید.

3. پس از انجام مراحل بالا سیب زمینی ها را تنها برای مدتی محدود و حدود 5 تا 8 دقیقه به صورتی سرخ کنید که تنها خودشان را گرفته و کمی رنگشان برگردد. اصلا در این مرحله نباید سیب زمینی ها را سرخ کرد. فقط تا حدی که رنگشان تغییر کند و سپس آنها را از روغن خارج نموده و در ظرفی دیگر قرار دهید.

4. پس از اینکه سیب زمینی ها را کمی سرخ کردید حال با یک وسیله بر روی هر کدام از آنها برش یا شکاف کوچکی بزنید و آنها را داخل یخچال بگذارید. حواستان باشد که آنها را داغ داخل یخچال نگذارید چرا که به یخچال صدمه خواهید زد. مدت زمانی که آنها را داخل یخچال می گذارید نباید کم یا خیلی طولانی باشد . شما می توانید آن ها را 50 تا 70 دقیقه داخل یخچال به همین صورت رها کنید.

5. پس از طی شدن مراحل بالا و زمانی که سیب زمینی ها را داخل یخچال می گذارید، روغن را داخل ظرف مورد نظر مجددا خوب داغ کنید و با حرارت کمی بیشتر سیب زمینی ها را خوب سرخ کنید تا خوب برشته و ترد شوند و دقیقا شبیه به همان سیب زمینی های سرخ شده فست فودها شوند.

منبع: ایرنا زندگی

به "فوت و فن های درست کردن سیب زمینی سرخ نموده رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های درست کردن سیب زمینی سرخ نموده رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید