زنان فربه این غذا ها را بیشتر مصرف نمایند

به گزارش وبلاگ خانی، تحقیقات تازه نشان می دهد مصرف بیشتر اسید های چرب غیراشباع با کاهش خطر سرطان سینه در زنان قبل و بعد از یائسگی، به ویژه زنان پیش از یائسگی که چاق هستند، مرتبط است.

زنان فربه این غذا ها را بیشتر مصرف نمایند

به گزارش مهر، زنان یائسه با افزایش خطر ابتلاء به سرطان سینه روبرو هستند که در صورت اضافه وزن و کلسترول بالا، فشار خون بالا یا هر دو افزایش می یابد. از آنجایی که بدن به طور طبیعی اسید های چرب غیراشباع فراوری نمی کند، ترکیب مواد غذایی سرشار از این اسیدها، که به عنوان اُمگا 3 هم شناخته می گردد، می تواند به پیشگیری از سرطان سینه یاری کند.

سرطان سینه به استثنای سرطان پوست شایع ترین نوع سرطان در زنان است و عمدتاً در زنان میانسال و مسن با میانگین سنی 62 سال رخ می دهد.

در حالی که عوامل متعددی وجود دارد که بر خطر سرطان سینه تأثیر می گذارد، تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد رژیم غذایی نقش کلیدی در ایجاد این بیماری دارد.

بر اساس نتایج مطالعه تازه، رابطه معکوس بین خطر ابتلاء به سرطان سینه و دریافت اسید های چرب غیراشباع، به ویژه در زنان یائسه که چاقی دارند، وجود دارد. اسید های چرب امگا 3، چربی های سالمی هستند که به خاطر فواید سلامتی شأن شناخته شده هستند.

در مطالعه تازه، محققان 1589 مورد سرطان سینه زنان و 1621 فرد بدون سرطان سینه را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. آن ها افراد مبتلا به سرطان سینه را که اسید های چرب امگا 3 مصرف نموده بودند، ارزیابی کردند و داده ها را با افراد بدون سرطان سینه که اسید های چرب امگا 3 مصرف کردند، مقایسه کردند.

محققان بعلاوه آنالیز کردند که آیا این رابطه تحت تأثیر شرایط یائسگی، شرایط گیرنده هورمونی یا مصرف اسید لینولئیک واقع شده است یا خیر.

یافته های مطالعه نشان می دهد که مصرف بیشتر اسید های چرب امگا 3 با کاهش خطر ابتلاء به سرطان سینه مرتبط است. این مسئله در زنان پیش از یائسگی و آن هایی که دارای انواع خاصی از تومور های سینه بودند بارزتر بود.

نتایج نشان داد زنانی که اضافه وزن داشتند یا چاق بودند و مصرف اسید های چرب امگا 3 را در رژیم غذایی شأن افزایش دادند، خطر ابتلاء به سرطان سینه در آن ها کاهش یافت.

خطر ابتلاء به سرطان سینه با افزایش سن به خصوص پس از 50 سالگی افزایش می یابد.

زنانی که خطرات ژنتیکی خاصی دارند، قبل از یائسگی با خطرات بالای سرطان سینه روبرو هستند. عوامل ژنتیکی، از جمله سابقه خانوادگی سرطان سینه، خطر ابتلای فرد را در طول زندگی افزایش می دهد.

رژیم غذایی متعادل و سبک زندگی سالم نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارد. این شرایط شامل ورزش منظم و تغذیه سالم، بعلاوه پرهیز از سیگار، مصرف الکل، خواب کافی و تمرین مدیریت استرس است.

منبع: فرارو

به "زنان فربه این غذا ها را بیشتر مصرف نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "زنان فربه این غذا ها را بیشتر مصرف نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید