این ماده غذایی محبوب افسردگی را تشدید می نماید

به گزارش وبلاگ خانی، تحقیقات نشان داده است که شکر سطح هورمون BDNF را که مانع از افسردگی می گردد، کاهش می دهد، درنتیجه به پیدایش افسردگی یاری می نماید.

این ماده غذایی محبوب افسردگی را تشدید می نماید

به گزارش ایسنا، یک متخصص طب سنتی با اشاره به اثر نامطلوب شکر و ایجاد افسردگی اظهار کرد: تحقیقات نشان داده است که شکر سطح هورمون BDNF که مانع از افسردگی می گردد را کاهش می دهد و به همین روش نه تنها به پیدایش افسردگی یاری می نماید بلکه باعث کاهش پاسخ دهی درمان افسردگی می گردد. مطالعات نشان داده کسانی که غذاهای فرآوری شده و شیرین زیادی مصرف می کردند پس از 5 سال عادات غذایی ناسالم احتمال بیشتری برای ابتلا به افسردگی داشتند.

فاضله حیدریان با اشاره به مواد متشکله شکر اظهار داشت: آنچه بعد از فرایند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن فایده ای برای بدن ندارد. شکر از گلوکز، فروکتوز و گالاکتوز تشکیل شده است، در ابتدای کشف آن در جنوب آسیا و آمریکا به صورت شربت از نیشکر عصاره گیری می شد تا اینکه هندی ها توانستند آن را به صورت دانه های کریستالی دربیاورند تا قابل حمل و نقل گردد. شکر تا قرن هجدهم در اروپا جزو کالاهای خوراکی لوکس محسوب می شد و درواقع عامهٔ مردم همچنان از عسل به عنوان شیرین نماینده استفاده می کردند.

وی در ادامه اضافه کرد: شکر ممکن است منجر به علائم شبیه ADHD یا اختلالات یادگیری گردد. مقادیر زیاد قند ممکن است بر حافظه و متابولیسم طولانی مدت تأثیر منفی بگذارد و باعث التهاب عصبی گردد.

ضعف سیستم ایمنی با مصرف شکر

حیدریان با اشاره به تحقیقات اجرا شده اظهار کرد: طبق مطالعه ای که در سال 1973 در دانشگاه لوما لیندا انجام شد نشان داد که خوردن قند حداقل پنج ساعت پس از مصرف بر سلول های سفید خون که با باکتری مبارزه می نمایند، تأثیر می گذارد. و تحقیقات اخیر در سال 2018 نشان می دهد که مکانیسم آسیب قند به سیستم ایمنی بدن به وسیله مقاومت به انسولین است که سیستم ایمنی را تضعیف می نماید.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: یکی از دلایل اختلال در سوخت وساز بدن که به وسیله رژیم غذایی نامناسب ایجاد می گردد، توقف فعالیت انسولین است. در این حالت سلول ها به سمت مقاومت در برابر انسولین پیش می فرایند. این مسئله بدن را به سمت انواع بیماری ها ازجمله سندرم متابولیک، چاقی، بیماری های قلبی و عروقی و به ویژه دیابت راهنمایی می نماید. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که مصرف شکر به ویژه مصرف زیاد آن با مقاومت به انسولین همراه است. افزایش مقاومت به انسولین منجر به افزایش ریسک درگیری های عروقی، شنمایندگی عروق و تشکیل پلاک های عروقی و بیماری های قلب و عروق خواهد شد.

حیدریان بابیان اینکه یکی از مضرات شکر ازدیاد فروکتوز در کبد است اظهار داشت: هنگامی که فروکتوز در کبد به چربی تبدیل شد، به صورت ذرات کلسترول (VLDL) وارد بدن می گردد. اما تمام چربی به این صورت از کبد خارج نمی گردد، بلکه مقداری از آن در کبد باقی می ماند. این اتفاق می تواند علائمی شبیه به کبد چرب ایجاد کند. مطالعات نشان می دهد افراد مبتلا به کبد چرب حدوداً 2 تا 3 مرتبه بیشتر از میانه افراد جامعه فروکتوز مصرف می نمایند.

منبع: فرارو

به "این ماده غذایی محبوب افسردگی را تشدید می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این ماده غذایی محبوب افسردگی را تشدید می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید